Logotip Brlogarka

Mali uhani Netreski

Material

Barve

Količina€ 14.00

€ 18.00Na zalogi

Dodajte na seznam želja

Opis

Mali, prefinjeni uhančki v obliki netreskov. Izberi svojo najljubšo barvo.

Netreski imajo celo četico ljudskih imen. Netresk je najbolj pogost, ker so včasih verjeli, da hišo varuje pred strelami in ga zato sadili po strehah. Ker naj bi hišo varoval, so ga imenovali tudi možic ali možicelj. Ker je veljal za zdravilca ušes, pa so tudi nekatera imena povezana s tem, npr. uhelj, ušesnik in podobno. Gotovo imate svojega najljubšega :)

Moji prvi netreski so nastali lani poleti, ko sem jih izdelala za nevesto, ki jih je nosila na svoj poročni dan. Tako vintage, romantični in posebni so, da ste jih želeli še. In zdaj so končno na voljo.

Premer cvetlice je cca 1,5cm, zapenjajo pa se s silikonskim zapiralom.

Mali uhančki so lahki, vsak cvetni listič je izdelan na roke in skrbno zložen v celoto. Kljub svoji tankosti in navidezni krhkosti, so cvetke zelo trpežne. Uhani so pričvrščeni na kovinsko osnovo, pri čemer lahko izbirate med osnovami iz nerjavečega jekla ali titana, ki je primeren tudi za alergike na kovino.

Vsak izdelek je izdelan povsem ročno, brez uporabe industrijskih kalupov, zato je vsak kos unikaten. Posledično lahko izdelek minimalno odstopa v barvnem odtenku ali detajlih. A zagotavljam vam, da bo izdelek, ki ga boste prejeli, zelo podoben tem na slikah. 

Nerjaveče jeklo ali titan?

V meniju izberite material. Nerjaveče jeklo je izjemne kvalitete, a če imate alergijo na kovine, priporočam Titan. Več o razliki med njima si lahko preberete na blogu O alergijah, uhanih in fantastični rešitvi.

Različice

 

Ob naročilu v meniju določite barvo netreskov. Izbirate lahko med zeleno, modro in rožnato.

Nazadnje ste si ogledali

Ključne besede:

Deli:


Izdelek nima še mnenj

Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Povprečna ocena uporabnikov

0 / 5

Glasovanje