Plačilo in dostava

Izbirate lahko med 4 načini plačila in znesek poravnate po predračunu, s plačilno kartico, s plačilom po povzetju ali preko Paypala.

Dostavo vrši Pošta Slovenije. Če vas ob obisku poštarja ni doma, vam pusti obvestilo, s katerim paket prevzamete na svoji pošti.

Znesek poštnine je 3,50€, za nakupe nad 45€ pa je poštnina brezplačna. Ob plačilu po povzetju ali preko Paypala se obračuna dodatnih 1,50€.

Več si lahko preberete na povezavi Dostava in poštnina.

This will close in 20 seconds

Zaloga in dobava

Ker so izdelki povsem ročne izdelave, so na voljo v majhnih serijah in omejenih količinah.

Če je izdelek 'NA ZALOGI' bo odposlan v roku 1-3 dni po oddaji naročila oz. plačila. Če se čas dobave podaljša, vas o tem še isti dan obvestiva.

Če izdelka 'NI NA ZALOGI', je razprodan. A bo sčasoma ponovno na voljo! Če vam ni do čakanja, naju lahko pocukate za rokav, pa se ga lotiva čimprej.

V kolikor bi želeli naročiti VEČJO KOLIČINO izdelkov (>10, npr. poslovna darila, poročne priponke, uhančke za dekliščino ipd.) je naročilo potrebno oddati vsaj 1-2 meseca prej. Čas dobave pa se podaljša.

This will close in 20 seconds

Alergija na kovino

Če imate alergijo na kovine in doslej niste mogli nositi unikatnih uhančkov, morda niti zlata ali srebra, vam bova polepšala dan!

Vse uhančke Brlogarka lahko naročite na osnovah po vaši izbiri:

NERJAVEČE JEKLO: Kvalitetno jeklo evropskega porekla je trajno, ne zarjavi in je izjemno trpežno. Alergije vam zaradi svoje sestave ne bo povzročal, a če jo že imate, raje izberite titan.

TITAN: Izjemna kovina, ki zaradi svoje čistosti ne povzroča alergij niti najbolj občutljivim. Priporočava tudi za otroke.

Tako nerjaveče jeklo kot titan sta skladna z Evropsko direktivo o nakitu, zato je nošenje Brlogarka uhančkov varno, poleg tega pa vam bodo dolgo in dobro služili.

Več o titanu si lahko preberete v avtorskem članku O alergiji, uhanih in fantastični rešitvi, ki je bil obljavljen tudi v reviji Lisa.

This will close in 20 seconds

Izdelek po naročilu

Bi želeli izdelek v drugačni barvni kombinaciji, obliki ali velikosti? Z veseljem se spopadeva z novimi izzivi, če so le izvedljivi. Svoje želje nama zaupajte na info@brlogarka.com.

V kolikor naročate večjo količino izdelkov, je naročilo potrebno oddati vsaj 1 mesec pred želenim datumom. Vsak izdelek je namreč narejen ročno, kar terja svoj čas.

This will close in 20 seconds

To all my international visitors and customers

I'm so happy I can finally welcome you to my newly opened Etsy Shop: Etsy Shop Brlogarka

Thank you for your visit,
Renata & Marko

This will close in 20 seconds