Logotip Brlogarka

Mali uhani Gerbere

Material

Velikosti

Barve

Količina€ 14.00

€ 18.00

Trenutno ni na zalogi

Dodajte na seznam želja

Opis

Živahne gerbera so prisrčni uhani, ki vas bodo razveselili vsakič, ko si jih boste nadeli.

Gerbera je simbol veselja in radosti. Njena oblika spominja na žarke, ki so odpirajo svetu in izžarevajo čisto veselje. Simbolizira preprosto lepoto zelo srečnega življenja in vedrine, zagotovo zaradi raznolikosti v barvah.

Če želite torej nekoga, ki ga imate radi, obdariti z nečim, kar ga bo razveselilo, so gerbera prava izbira. So izvrstno darilce in majhna pozornost, ki jo nevesta lahko podari svojim prijateljicam ali priči, priča nevesti, prijateljica prijateljici ali pa fant svojemu dekletu.

Mali uhančki so lahki, izdelani ročno iz polimerne gline. Vsaka cvetka je izdelana iz posameznih cvetnih lističev, ki so modelirani ročno. 

Izbirate lahko med različnimi barvami, če želite par gerber v svoji, posebni barvi, me kontaktirajte. Z veseljem se jih lotim.

Vsak izdelek je izdelan povsem ročno, brez uporabe industrijskih kalupov, zato je vsak kos unikaten. Posledično lahko izdelek minimalno odstopa v barvnem odtenku ali detajlih. A zagotavljam vam, da bo izdelek, ki ga boste prejeli, zelo podoben tem na slikah. 

Nerjaveče jeklo ali titan?

V meniju izberite material. Nerjaveče jeklo je izjemne kvalitete, a če imate alergijo na kovine, priporočam Titan. Več o razliki med njima si lahko preberete na blogu O alergijah, uhanih in fantastični rešitvi.

Nazadnje ste si ogledali

Ključne besede:

Deli:


ana.jamnik@gmail.com 2017-07-10 17:44:10

Imam res veliko uhanov (moja šibka točka ;)), tudi od Brlogarke kar nekaj. Kljub temu so rdeče gerbere eni mojih najljubših in najbolj uporabnih uhančkov. Kljub temu, da so majhni, so zelo intenzivni in zelo lepo izstopajo na ušesih. Fenomenalni kisstongue-outMnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Povprečna ocena uporabnikov

5 / 5

Glasovanje