Logotip Brlogarka

Voščilnica Magic

Material

Količina€ 3.90Na zalogi

Dodajte na seznam želja

Opis

Čarovnija! Vsakdo v življenju sem ter tja potrebuje nekaj magičnega prahu. Podarite ji/mu ga!

Voščilnica je delo slovenske ilustratorke Nine Kovačič
Ljubezen do voščilnic in kartic je Ninina strast. Predana je podrobnostim in detajlom, zato veliko pozornosti posveča vsakemu koraku v postopku, vse od ilustracije, oblikovanja, do izdelave.

Izdelano v Sloveniji
Ninine voščilnice so ilustrirane, tiskane in ročno pakirane v Sloveniji. Že od samega začetka sodeluje z manjšo družinsko tiskarno na Dolenjskem, vse izdelke tiskajo na recikliran papir, pakirajo pa v biorazgradljive celofančke.

Sestavi svoje darilo! Če želiš, ga pošljeva kar slavljenki na dom:

Dodaj izbrano voščilnico v košarico, priloži še uhančke, ki jih želiš podariti svoji ljubi osebi in če darila ne moreš izročiti osebno, ti midva pri tem z veseljem pomagava :) V opombo napiši svoje voščilo, ki ga bova skrbno prepisala v voščilnico, zavila skupaj z izbranimi uhani in poslala tvoji slavljenki direktno na dom! To bo veselje! Seveda ne pozabi pripisati njenega naslova ;) Lahko pa naju kontaktiraš tudi na mail, če imaš posebne želje in dodatna vprašanja :) info@brlogarka.com

To bo veselja,
ko bo slavljenka domov dobila tako skrbno zavito darilce, od začetka do konca, s skrbnimi rokami izdelane uhančke in prav takšno voščilnico! Ker vemo, da darilo podarjaš z ljubeznijo, je bo v darilu zares veliko!

Navedena cena je za 1 voščilnico in 1 pripadajočo kuverto. Ob naročilu kompleta uhanov in voščilnice za darilo, lahko vaše voščilo vanjo zapiševa midva, to z veseljem storiva brez doplačila.

Nazadnje ste si ogledali

Ključne besede:

Deli:


Izdelek nima še mnenj

Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Povprečna ocena uporabnikov

0 / 5

Glasovanje