Logotip Brlogarka

Voščilnica Bruno in torta

Material

Količina€ 3.90Na zalogi

Dodajte na seznam želja

Opis

Razigrana voščilnica za rojstni dan, za male in velike, mlade po letih in mlade po srcu.

Voščilnica je delo slovenske ilustratorke Nine Kovačič
Ljubezen do voščilnic in kartic je Ninina strast. Predana je podrobnostim in detajlom, zato veliko pozornosti posveča vsakemu koraku v postopku, vse od ilustracije, oblikovanja, do izdelave.

Izdelano v Sloveniji
Ninine voščilnice so ilustrirane, tiskane in ročno pakirane v Sloveniji. Že od samega začetka sodeluje z manjšo družinsko tiskarno na Dolenjskem, vse izdelke tiskajo na recikliran papir, pakirajo pa v biorazgradljive celofančke.

Sestavi svoje darilo! Če želiš, ga pošljeva kar slavljenki na dom:

Dodaj izbrano voščilnico v košarico, priloži še uhančke, ki jih želiš podariti svoji ljubi osebi in če darila ne moreš izročiti osebno, ti midva pri tem z veseljem pomagava :) V opombo napiši svoje voščilo, ki ga bova skrbno prepisala v voščilnico, zavila skupaj z izbranimi uhani in poslala tvoji slavljenki direktno na dom! To bo veselje! Seveda ne pozabi pripisati njenega naslova ;) Lahko pa naju kontaktiraš tudi na mail, če imaš posebne želje in dodatna vprašanja :) info@brlogarka.com

To bo veselja,
ko bo slavljenka domov dobila tako skrbno zavito darilce, od začetka do konca, s skrbnimi rokami izdelane uhančke in prav takšno voščilnico! Ker vemo, da darilo podarjaš z ljubeznijo, je bo v darilu zares veliko!

Navedena cena je za 1 voščilnico in 1 pripadajočo kuverto. Ob naročilu kompleta uhanov in voščilnice za darilo, lahko vaše voščilo vanjo zapiševa midva, to z veseljem storiva brez doplačila.

Nazadnje ste si ogledali

Ključne besede:

Deli:


Izdelek nima še mnenj

Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Povprečna ocena uporabnikov

0 / 5

Glasovanje