Logotip Brlogarka

Viseči uhani Toskana

Material

Oblike

Količina€ 18.00

Trenutno ni na zalogi

Dodajte na seznam želja

Opis

Okrogli zeleni uhani s kapljicami rose, s pikapolonico ali brez. Lahki in prijetni v vsakem primeru.

Kolekcija Toskana, ki s svojo barvo, imitacijo listnih žil in kapljicami jutranje rose, ki se pod sončnimi žarki še posebej živahno svetlikajo, spominja na prostrane vinograde, vonj po hladnih jutrih, toplih sončnih žarkih, kuhanem vinu in pečenem kostanju. Pikapolonice, ki so videti tako, kot da bi bile prave, pa s svojo barvo poživijo Toskano in ji dajo tisti poseben pečat Brlogarke.

Uhani so izjemno lahki, saj so zelo tanki. Krog ima premer 3cm. Kovinske osnove so velike cca 1,7cm.

Vsak izdelek je izdelan povsem ročno, brez uporabe industrijskih kalupov, zato je vsak kos unikaten. Posledično lahko izdelek minimalno odstopa v barvnem odtenku ali detajlih. A zagotavljam vam, da bo izdelek, ki ga boste prejeli, zelo podoben tem na slikah. 

Različice

Ker so kljukice iz Titana v sivi barvi, za naročilo s tem parom uhanov niso mogoče, lahko pa jih izdelam za vas – naročilo lahko v tem primeru oddajte na info@brlogarka.com ali pošljite povpraševanje v sporočilu v vašem profilu. Več o Titanu si lahko preberete na blogu O alergijah, uhanih in fantastični rešitvi.

Uhane lahko kombinirate z ostalimi izdelki iz kolekcije Toskana - z ogrlico, prstanom…

Nazadnje ste si ogledali

Ključne besede:

Deli:


ana.jamnik@gmail.com 2017-07-10 17:40:09

Pred nekaj časa sem takele uhančke (s pikapolonico) naročila za sodelavko iz Makedonije. Brlogarkinih izdelkov seveda ni poznala, ker ne živi v Sloveniji. Ko je odprla paketek, je kar zavriskala od navdušenja, da če sa takega še nikoli ni videla! :) Uhančke si je hotela kar takoj nadeti, čeprav niso pasali na obleko, ki jo je nosila  :) :) No, naslednje jutro je bila pa oblečena tako, da so uhančki pasali in si jih je že nadela :) Super darilo!! :)Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Povprečna ocena uporabnikov

0 / 5

Glasovanje