Logotip Brlogarka

Velika ogrlica Sončnica

Material

Velikosti

Količina€ 32.00

Trenutno ni na zalogi

Dodajte na seznam želja

Opis

Umirjena ‘lesena’ podlaga in živahna, rumena sončnica. Prava jesenska prefinjenost.

Sončnica je cvetlica s prav posebnim pomenom. Zaradi svoje narave obračanja za sončnimi žarki, simbolizira občudovanje, lojalnost in moč, zaradi svoje barve pa vedno in povsod polepša dan in izboljša razpoloženje. Sporočilo, ki ga nosi sončnica je: ‘Stoj pokončno in sledi svojim sanjam' ter se osredotoči na tisto, kar je pozitivnega v tvojem življenju. Točno to namreč ta cvetka v naravi počne.

Petim krogom, ki so izdelani v imitaciji lesa, je dodana je verižica v antično zlati barvi. Zaradi svojih barv, imitcije lesa in živahne cvetlice, je ogrlica popolna za popestritev jesenskih dni.

Dolžina ogrlice je cca 45cm s podaljškom 5cm, ki omogoča reguliranje dolžine in popolno prilagoditev vsakemu vratu.

Vsak izdelek je izdelan povsem ročno, brez uporabe industrijskih kalupov, zato je vsak kos unikaten. Posledično lahko izdelek minimalno odstopa v barvnem odtenku ali detajlih. A zagotavljam vam, da bo izdelek, ki ga boste prejeli, zelo podoben tem na slikah. 

Ogrlico lahko kombinirate z ostalimi izdelki iz kolekcije Cvetke – predvsem s prstanom Sončnica.

Nazadnje ste si ogledali

Ključne besede:

Deli:


Izdelek nima še mnenj

Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Povprečna ocena uporabnikov

0 / 5

Glasovanje