Logotip Brlogarka

Uhani Tortuga beli s sidrom

Material

Količina€ 14.00

€ 18.00Na zalogi

Dodajte na seznam želja

Opis

Mali beli uhani s sidrom, ki jih boste lahko kombinirali k svojim črtastim oblekam.

Tortuga je Brlogarkina avtorska kolekcija v mornarskih barvah z dodatkom miniaturnega sidra. Sijajna kolekcija, ki diši po poletju, slanem morskem zraku in sončni kremi. Kavbojke, bela majica in Tortuga - preprosta, a zmagovalna kombinacija, ko se po celodnevnem lenarjenju na plaži končno odpravite v mesto na en koktejl. Enobarvne uhane lahko skombinirate tudi k svojim črtastim oblekam.

Ostale barve so na voljo na tej povezavi: Tortuga

Uhani so izjemno lahki, saj so zelo tanki. Uhan ima premer 12mm.

Navedena cena je za 1 par uhanov.

Vsak izdelek je izdelan povsem ročno, zato je vsak kos unikaten. Posledično lahko izdelek minimalno odstopa v barvnem odtenku ali detajlih. A zagotavljam vam, da bo izdelek, ki ga boste prejeli, zelo podoben tem na slikah. 

Nerjaveče jeklo ali titan?

V meniju izberite material. Nerjaveče jeklo je izjemne kvalitete, a če imate alergijo na kovine, priporočam Titan. Več o razliki med njima si lahko preberete na blogu O alergijah, uhanih in fantastični rešitvi.

Uhane lahko kombinirate z ostalimi izdelki iz kolekcije Tortuga. 

Nazadnje ste si ogledali

Ključne besede:

Deli:


Izdelek nima še mnenj

Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Povprečna ocena uporabnikov

0 / 5

Glasovanje