Logotip Brlogarka

Uhani Sladoled kornet

Material

Barve

Količina€ 16.50

€ 20.50

Trenutno ni na zalogi

Dodajte na seznam želja

Opis

Kornet s kepico sladoleda in čokoladno polivko v ušesih? Vse mini in ročno izdelano.

Nadenite si jih na lastno odgovornost, obstaja namreč velika verjetnost, da se bo nenadoma veliko ljudi slinilo okoli vas :)

Mali sladoledni uhančki so lahki, izdelani ročno iz polimerne gline. Vsak par kornetov je izdelan posebej, zato je vsak nekoliko drugačen. Posledično lahko izdelek minimalno odstopa v barvnem odtenku ali detajlih. A zagotavljam vam, da bo izdelek, ki ga boste prejeli, zelo podoben tem na slikah. Velikost kornetov od konice do vrha čokolade je cca 1,5cm.

Cena velja za 1 par sladolednih uhanov v izbranem 'okusu' oz. barvi.

Nerjaveče jeklo ali titan?

V meniju izberite material. Nerjaveče jeklo je izjemne kvalitete, a če imate alergijo na kovine, priporočam Titan. Več o razliki med njima si lahko preberete na blogu O alergijah, uhanih in fantastični rešitvi

Različice

Ob naročilu v meniju določite 'okus' oz. barvo. Izbirate lahko med uhančki s kepico čokoladnega, vanilijevega ali jagodnega sladoleda.

Nazadnje ste si ogledali

Ključne besede:

Deli:


Izdelek nima še mnenj

Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Povprečna ocena uporabnikov

0 / 5

Glasovanje