Logotip Brlogarka

Uhani Royal Icing Zvezdice

Material

Barve

Količina€ 11.00

€ 15.00Na zalogi

Dodajte na seznam želja

Opis

Uhančki v obliki zvezdnatih piškotov z Royal Icingom, tisto sladko beljakovo glazuro.

Gotovo poznate tiste čudovite pisane božične piškote, ki so tako lepi, da bi jih človek raje uokviril, kot pojedel. No, to je to! Zvezdice z Royal Icingom. Le da so tile moji miniaturni uhančki, izdelani iz polimerne mase.

p.s. Če bi radi spekli take čisto prave piškote z Royal Icingom, pokukajte na Leaneen kulinarični blog, kjer boste našli recept in naravnost dih jemajoče piškote ;)

Mali uhančki so lahki, izdelani ročno iz polimerne gline. Posledično lahko izdelek minimalno odstopa v barvnem odtenku ali detajlih. A zagotavljam vam, da bo izdelek, ki ga boste prejeli, zelo podoben tem na slikah. Veliki so cca 0,8cm.

Nerjaveče jeklo ali titan?

V meniju izberite material. Nerjaveče jeklo je izjemne kvalitete, a če imate alergijo na kovine, priporočam Titan. Več o razliki med njima si lahko preberete na blogu O alergijah, uhanih in fantastični rešitvi

Različice

Ob naročilu v meniju določite barvo zvezdic. Izbirate lahko med belimi in modrimi.

Cena velja za 1 par uhančkov.

Nazadnje ste si ogledali

Ključne besede:

Deli:


Izdelek nima še mnenj

Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Povprečna ocena uporabnikov

0 / 5

Glasovanje