Logotip Brlogarka

Uhančki Sunrise Sorbet

Material

Količina€ 14.00

€ 18.00Na zalogi

Dodajte na seznam želja

Opis

Ta sorbet na palčki vas bo spomnil na Tequila Sunrise koktejl in na poletne sončne zahode na plaži.

Nadenite si jih na lastno odgovornost, obstaja namreč velika verjetnost, da se bo nenadoma veliko ljudi slinilo okoli vas :) Mešanica citrusov, ledenih kock in še česa, če želite! Tile uhančki so pa povsem brezalkoholni in zato primerni tudi za otroke :)

Mali uhančki v obliki sadnega sorbeta na palčki so lahki, izdelani ročno iz polimerne gline. Vsak par je izdelan posebej, zato je vsak nekoliko drugačen. Posledično lahko izdelek minimalno odstopa v barvnem odtenku ali detajlih. A zagotavljam vam, da bo izdelek, ki ga boste prejeli, zelo podoben tem na slikah. Velikost Sorbeta s palčko vred je cca 1,2cm.

Cena velja za 1 par sladolednih uhanov

Nerjaveče jeklo ali titan?

V meniju izberite material. Nerjaveče jeklo je izjemne kvalitete, a če imate alergijo na kovine, priporočam Titan. Več o razliki med njima si lahko preberete na blogu O alergijah, uhanih in fantastični rešitvi

Nazadnje ste si ogledali

Ključne besede:

Deli:


Izdelek nima še mnenj

Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Povprečna ocena uporabnikov

0 / 5

Glasovanje