Logotip Brlogarka

Uhančki Snežinke

Material

Barve

Količina€ 11.00

€ 15.00Na zalogi

Dodajte na seznam želja

Opis

Miniaturne ledene snežinke v treh barvah so nepogrešljivi zimski uhančki, ki ogrejejo vsako srce.

Kolekcija Arktika je omejena zimska kolekcija v ledeno arktičnih belih in modrih odtenkih s skoraj pravo miniaturno snežinko, ki pa ji toplota ne pride do živega.

Mali uhančki Snežinke so lahki in tanki, izdelani iz posebne polimerne mase, ki je čvrsta in trdna. Kljub temu, da so uhančki fini, tanki in drobni, so tudi trpežni. V premeru so veliki cca 1cm.

Vsak izdelek je izdelan povsem ročno, brez uporabe industrijskih kalupov, zato je vsak kos unikaten. Posledično lahko izdelek minimalno odstopa v barvnem odtenku ali detajlih. A zagotavljam vam, da bo izdelek, ki ga boste prejeli, zelo podoben tem na slikah. 

Nerjaveče jeklo ali titan?

V meniju izberite material. Nerjaveče jeklo je izjemne kvalitete, a če imate alergijo na kovine, priporočam Titan. Več o razliki med njima si lahko preberete na blogu O alergijah, uhanih in fantastični rešitvi.

Različice

Ob naročilu v meniju določite barvo uhančkov. Izbirate lahko med svetlo srebrno, pearl belo in ledeno modro.

Uhančke lahko kombinirate z ostalimi izdelki iz kolekcije Arktika, zaradi svoje nežnosti in preprostosti, pa jih boste lahko kombinirali tudi z ostalim nakitom in h kateremukoli outfitu. So tudi perfektno mini darilce, ki bo razveselilo vsako, preprosto ali zahtevno damo.

Nazadnje ste si ogledali

Ključne besede:

Deli:


evahor 2019-02-14 08:52:34

Celo zimo jih nosim, ker so preprosto čudoviti :)Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Povprečna ocena uporabnikov

5 / 5

Glasovanje