Logotip Brlogarka

Uhančki Mojito Sorbet

Material

Količina€ 16.50

€ 20.50Na zalogi

Dodajte na seznam želja

Opis

Virgin Mojito seveda! Uhani v obliki osvežilnega ledenega sorbeta na palčki. Brez moteče mete ;)

Meto smo uporabili v procesu izdelave in jo tik pred koncem odstranili, da njena zelena barva ne bi zakrila čudovitih citrusnih rezin ;) Nadenite si jih na lastno odgovornost, obstaja namreč velika verjetnost, da se bo nenadoma veliko ljudi slinilo okoli vas :) Miniaturni uhančki v obliki Mojito sorbeta bodo navdušili vsakogar.

Mali uhančki v obliki sadnega sorbeta na palčki so lahki, izdelani ročno iz polimerne gline. Vsak par je izdelan posebej, zato je vsak nekoliko drugačen. Posledično lahko izdelek minimalno odstopa v barvnem odtenku ali detajlih. A zagotavljam vam, da bo izdelek, ki ga boste prejeli, zelo podoben tem na slikah. Velikost Sorbeta s palčko vred je cca 1,2cm.

Cena velja za 1 par sladolednih uhanov

Nerjaveče jeklo ali titan?

V meniju izberite material. Nerjaveče jeklo je izjemne kvalitete, a če imate alergijo na kovine, priporočam Titan. Več o razliki med njima si lahko preberete na blogu O alergijah, uhanih in fantastični rešitvi

Nazadnje ste si ogledali

Ključne besede:

Deli:


Izdelek nima še mnenj

Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Povprečna ocena uporabnikov

0 / 5

Glasovanje