Logotip Brlogarka

Uhančki Drobnocvetke

Material

Barve

Količina€ 11.00

€ 15.00Na zalogi

Dodajte na seznam želja

Opis

Drobni cvetlični uhančki v modri ali rožnati barvi, tako mini, da bodo navdušili tudi najmlajše.

Drobnocvetke so miniaturni uhančki, ki v premeru ne presegajo 8mm in so zato primerne za tiste z najbolj mini ušesnimi mečicami in deklice, ki prisegajo na rožnato barvo. S takšnim darilcem boste razveselili prav vsako, veliko ali malo :)

Za otroke priporočam osnove iz titana, ki so 100% nealergene, saj gre za čisto kovino, ki ne vsebuje nobenih primesi.

Vsak izdelek je izdelan povsem ročno, brez uporabe industrijskih kalupov, zato je vsak kos unikaten. Posledično lahko izdelek minimalno odstopa v barvnem odtenku ali detajlih. A zagotavljam vam, da bo izdelek, ki ga boste prejeli, zelo podoben tem na slikah. 

Nerjaveče jeklo ali titan?

V meniju izberite material. Nerjaveče jeklo je izjemne kvalitete, a če imate alergijo na kovine, priporočam Titan. Več o razliki med njima si lahko preberete na blogu O alergijah, uhanih in fantastični rešitvi.

Različice

Ob naročilu v meniju določite izbrano barvo uhanov. Izbirate lahko med različnimi barvami, če želite par drobnocvetk v svoji, posebni barvi, me kontaktirajte. Z veseljem se jih lotim.

Nazadnje ste si ogledali

Ključne besede:

Deli:


Izdelek nima še mnenj

Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Povprečna ocena uporabnikov

5 / 5

Glasovanje