Logotip Brlogarka

Telegram za mami in deklico

Material

Količina€ 22.50

€ 26.50Na zalogi

Dodajte na seznam želja

Opis

Iščeš popolno darilo za dojenčico in majhno pozornost za njeno mamico?

Izjemen darilni set za novopečeno mamico in njeno dete. Ob rojstvu vse prevečkrat obdarujemo samo dojenčka, a tudi mami si zasluži malo pozornosti. To izvirno darilo bo navdušilo vsako ljubiteljico prisrčnih stvari in brez dvoma razveselilo novo družinico. Darilo lahko na vašo željo pošljeva tudi direktno obdarovanki, zraven pa lahko naročite še voščilnico Družina, v katero zapiševa vaše čestitke in lepe želje.

Če si sama mamica, pa ne oklevaj in obdaruj kar sama sebe :) Uhančkov in rutk ni nikoli preveč :)

Darilni set vsebuje:

1x Brlogarka uhančki Dudke v dusty rose barvi:

Mali uhančki so lahki, izdelani ročno iz polimerne gline. Vsak par dudk je izdelan povsem ročno, brez uporabe kalupov ali modelol. Velike so cca. 8 - 10 mm. V meniju izberite material. Nerjaveče jeklo je izjemne kvalitete, a če imate alergijo na kovine, priporočam Titan. Več o razliki med njima si lahko preberete na blogu O alergijah, uhanih in fantastični rešitvi.

1x Creantis rutka za dojenčka v nevtralnem pikčastem vzorcu v rožnatih odtenkih:

Urša vsak slinček zašije z veliko mero pozornosti in natančnosti. Izdelan je iz bombažnega jerseya, zaponke pa niso kovinske, tako da ni strahu, da bi dražile občutljivo otroško kožo.

Darilni set je popolno darilo tudi zato, ker ga dojenček ne bo prerasel v enem mesecu, temveč ga bosta skupaj z mamico uporabljala vsaj prvo leto njegovega življenja.

Voščilnica 'Družina' je na voljo posebej in ni vključena v ceno tega darilnega seta. Naročite jo lahko na sledeči povezavi: Voščilnica Družina

In ne pozabite v opombo napisati vašega voščila :)

Na voljo sta tudi telegrama za mamico in dečka ter mamico in deklico.

Poiščite ju v spletni trgovini, v kategoriji Telegrami za mami

Nazadnje ste si ogledali

Ključne besede:

Deli:


Izdelek nima še mnenj

Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Povprečna ocena uporabnikov

0 / 5

Glasovanje