Logotip Brlogarka

Tačke - medaljon na ogrlici

Material

Velikosti

Količina€ 22.50Na zalogi

Dodajte na seznam želja

Opis

Ogrlica z medaljonom v imitaciji lesa in z 'vrezanimi' tačkami kosmatink in kosmatincev.

Kolekcijo Srčna Amazonija odlikuje pristna imitacija lesa. V površino so vrezane tačke, ki so lahko tako pasje, kot mačje. Srčna Amazonija bo navdušila vse ljubiteljice preprostega in vintage nakita, zaradi svojega motiva pa je primerna predvsem za tiste, ki obožujejo srečo na štirih tacah.

Vsak detajl je posebej vrezan v podlago, dodano je obešalo v antično zlati barvi, ki se popolnoma ujema z bravo verižice. Premer obeska je 4cm, dolžina verižice pa 60cm. Zaradi kombinacije imitacije lesa in antične ogrlice, ima medaljon pridih vintage romantike.

Vsak izdelek je izdelan povsem ročno, brez uporabe industrijskih kalupov, zato je vsak kos unikaten. Posledično lahko izdelek minimalno odstopa v barvnem odtenku ali detajlih. A zagotavljam vam, da bo izdelek, ki ga boste prejeli, zelo podoben tem na slikah.

Medaljon lahko kombinirate z ostalimi izdelki iz kolekcije Srčna Amazonija – predvsem z malimi uhani Tačke.

Nazadnje ste si ogledali

Ključne besede:

Deli:


Izdelek nima še mnenj

Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Povprečna ocena uporabnikov

0 / 5

Glasovanje