Logotip Brlogarka

Tačke - mali uhani

Material

Velikosti

Količina€ 15.00

Trenutno ni na zalogi

Dodajte na seznam želja

Opis

Mali uhančki v imitaciji lesa in z 'vrezanimi' tačkami kosmatinčkov. Odtis same sreče in veselja.

Kolekcijo Srčna Amazonija odlikuje pristna imitacija lesa. Vrezane tačke bodo navdušile vse ljubitelje štirinožnih prijateljev. Motiv, vrezan v 'les' (v resnici je polimerna masa in ne les), simbolizira večno prijateljstvo, pripadnost in ljubezen.

Uhančki so izjemno tanki in lahki in zato zelo udobni za nošenje. Pozabile boste, da jih imate na sebi. Premer uhančkov je 1,2cm.

Vsak izdelek je izdelan povsem ročno, brez uporabe industrijskih kalupov, zato je vsak kos unikaten. Posledično lahko izdelek minimalno odstopa v barvnem odtenku ali detajlih. A zagotavljam vam, da bo izdelek, ki ga boste prejeli, zelo podoben tem na slikah. 

Nerjaveče jeklo ali titan?

V meniju izberite material. Nerjaveče jeklo je izjemne kvalitete, a če imate alergijo na kovine, priporočam Titan. Več o razliki med njima si lahko preberete na blogu O alergijah, uhanih in fantastični rešitvi.

Uhančke lahko kombinirate z ostalimi izdelki iz kolekcije Srčna Amazonija ali Amazonija - z ogrlico, prstanom ali broško.

Nazadnje ste si ogledali

Ključne besede:

Deli:


Izdelek nima še mnenj

Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Povprečna ocena uporabnikov

0 / 5

Glasovanje