Logotip Brlogarka

Stojalo za uhane Darling

Material

Količina€ 25.00

Trenutno ni na zalogi

Dodajte na seznam želja

Opis

Darling you are fabulous! Nikar ne pozabi na to in si vsak dan nadeni svojo nevidno krono.

Stojalo za miniaturne Brlogarka uhančke vam bo prav gotovo olajšalo življenje. Odslej imate lahko vse razporejene na vidnem mestu, ne da bi za njimi brskale po škatlicah in predalih. 
V stojalo lahko razvrstite 18 parov malih uhančkov. Da je za uporabo čimbolj enostavno in prijazno, je izdelano tako, da uhan samo zataknete v luknjico, zapiralo pa preprosto odložite v spodnji predalček. Tam je tudi prostor za vaš najljubši medaljon, prstan in broško.

Navdušeni boste tudi nad njegovo sporočilno vrednostjo. Motivacijska misel 'Darling you are fabulous', zapisana v moderni kaligrafiji, vas bo vsako jutro spravila v dobro voljo in vas opomnila, kako fino je biti samosvoja. Zaradi svoje oblike, napisa in uhančkov, ki jih boste zataknili vanj, bo tudi čudovita dekoracija v vašem stanovanju.

Stojalo je izdelano iz lesa, obdelano, brušeno in zaščiteno s skrbnimi Manjinimi rokami iz podjetja Pararok. Ker gre za ročno delo, se izdelki med seboj lahko razlikujejo v barvni niansi od svetlo rjavega do rdečkasto rjavega odtenka.
100% slovenski izdelek od zasnove, izdelave pa vse do embalaže.

Izdelek prejmete v unikatni, po meri izdelani darilni škatli, zato je tudi idealno darilo za vsako ljubiteljico Brlogarka uhančkov.

V paketu dobite 1 stojalo z napisom 'Darling you are fabulous', navodila za uporabo in darilno škatlo. Uhani in ostali dekorativni predmeti s slike so simbolični in niso vključeni v ceno. Velikost stojala je cca. 25 x 15 cm.

Na voljo so tudi stojala z naslednjimi napisi:
Too glam to give a damn
Bejba, dobr zgledaš
Hej ti, lepa si!

Fotografije: Lovro Rozina

©Brlogarka 2017, vse pravice pridržane.

Nazadnje ste si ogledali

Ključne besede:

Deli:


KetisProjects 2017-11-25 12:15:36

Tole je najlepše, najbolj dodelano in res uporabno stojalo za uhančke. Napisi so krasni in kvaliteta izdelave TOP. Da ne govorimo o embalaži, ki je sama po sebi krasna. Je krasno darilo za prijateljico ali pa zase. Jaz sem prvo stojalo dobila za darilo. Drugo sem si takoj zatem podarila sama. Imam še nekaj uhanov tako, da bom zagotovo potrebovala še kakšnegaMnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Povprečna ocena uporabnikov

0 / 5

Glasovanje