Logotip Brlogarka

Stojalo za uhane Bejba

Material

Količina€ 25.00Na zalogi

Dodajte na seznam želja

Opis

Bejba, dobr zgledaš! Stojalo za uhančke, ki bo vsaki narisalo nasmeh na ustnice.

Stojalo za miniaturne Brlogarka uhančke vam bo prav gotovo olajšalo življenje. Odslej imate lahko vse razporejene na vidnem mestu, ne da bi za njimi brskale po škatlicah in predalih. 
V stojalo lahko razvrstite 18 parov malih uhančkov. Da je za uporabo čimbolj enostavno in prijazno, je izdelano tako, da uhan samo zataknete v luknjico, zapiralo pa preprosto odložite v spodnji predalček. Tam je tudi prostor za vaš najljubši medaljon, prstan in broško.

Navdušeni boste tudi nad njegovo sporočilno vrednostjo. Motivacijska misel 'Bejba, dobr zgledaš', zapisana v moderni kaligrafiji, vam bo vsakič narisala nasmeh na ustnice. Zaradi svoje oblike, napisa in uhančkov, ki jih boste zataknili vanj, bo tudi čudovita dekoracija v vašem stanovanju.

Stojalo je izdelano iz lesa, obdelano, brušeno in zaščiteno s skrbnimi Manjinimi rokami iz podjetja Pararok. Ker gre za ročno delo, se izdelki med seboj lahko razlikujejo v barvni niansi od svetlo rjavega do rdečkasto rjavega odtenka.
100% slovenski izdelek od zasnove, izdelave pa vse do embalaže.

Izdelek prejmete v unikatni, po meri izdelani darilni škatli, zato je tudi idealno darilo za vsako ljubiteljico Brlogarka uhančkov.

V paketu dobite 1 stojalo z napisom 'Bejba dobr zgledaš', navodila za uporabo in darilno škatlo. Uhani in ostali dekorativni predmeti s slike so simbolični in niso vključeni v ceno. Velikost stojala je cca. 25 x 15 cm.

Na voljo so tudi stojala z naslednjimi napisi:
Darling you are fabulous
Too glam to give a damn
Hej ti, lepa si!

Fotografije: Lovro Rozina

©Brlogarka 2017, vse pravice pridržane.

Nazadnje ste si ogledali

Ključne besede:

Deli:

Ni sorodnih izdelkov.


Izdelek nima še mnenj

Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Povprečna ocena uporabnikov

0 / 5

Glasovanje