Logotip Brlogarka

Srčni medaljon na ogrlici

Material

Količina€ 22.50

Trenutno ni na zalogi

Dodajte na seznam želja

Opis

Medaljon na dolgi ogrlici v antično zlati barvi, v imitaciji lesa in z 'vrezanimi' srčki.

Kolekcijo Srčna Amazonija odlikuje pristna imitacija lesa, romantičen pridih pa ji dodajo srčki, ki so 'vrezani' v površino izdelkov. Srčna Amazonija bo navdušila vse ljubiteljice preprostega in vintage nakita, zaradi svojega motiva pa je primerna tudi za obdarovanje lepših polovic

Vsak detajl je posebej vrezan v podlago, dodano je obešalo v antično zlati barvi, ki se popolnoma ujema z barvo verižice. Premer obeska je 4cm, dolžina verižice pa 60cm. Zaradi kombinacije imitacije lesa in antične ogrlice, ima medaljon pridih vintage romantike.

Vsak izdelek je izdelan povsem ročno, brez uporabe industrijskih kalupov, zato je vsak kos unikaten. Posledično lahko izdelek minimalno odstopa v barvnem odtenku ali detajlih. A zagotavljam vam, da bo izdelek, ki ga boste prejeli, zelo podoben tem na slikah. 

Medaljon lahko kombinirate z ostalimi izdelki iz kolekcije Srčna Amazonija - z malimi uhani, visečimi uhani ali prstanom.

Nazadnje ste si ogledali

Ključne besede:

Deli:


Izdelek nima še mnenj

Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Povprečna ocena uporabnikov

0 / 5

Glasovanje