Logotip Brlogarka

Srčni mali uhani

Material

Velikosti

Količina€ 14.00

€ 18.00Na zalogi

Dodajte na seznam želja

Opis

Mali uhančki iz kolekcije Srčna Amazonija, skoraj zares leseni in zelo srčkani.

Kolekcijo Srčna Amazonija odlikuje pristna imitacija lesa, romantičen pridih pa ji dodajo srčki, ki so 'vrezani' v površino izdelkov. Srčna Amazonija bo navdušila vse ljubiteljice preprostega in vintage nakita, zaradi svojega motiva pa je primerna tudi za obdarovanje lepših polovic.

Vsak izdelek je izdelan povsem ročno, brez uporabe industrijskih kalupov, zato je vsak kos unikaten. Posledično lahko izdelek minimalno odstopa v barvnem odtenku ali detajlih. A zagotavljam vam, da bo izdelek, ki ga boste prejeli, zelo podoben tem na slikah. 

Nerjaveče jeklo ali titan?

V meniju izberite material. Nerjaveče jeklo je izjemne kvalitete, a če imate alergijo na kovine, priporočam Titan. Več o razliki med njima si lahko preberete na blogu O alergijah, uhanih in fantastični rešitvi.

Različice

Ob naročilu v meniju določite premer uhančkov. Izbirate lahko med tremi velikostmi in sicer premer 8, 10 ali 12mm.

Uhančke lahko kombinirate z ostalimi izdelki iz kolekcije Srčna Amazonija - z ogrlico, prstanom ali broško.

Nazadnje ste si ogledali

Ključne besede:

Deli:


AndrejaR 2017-08-29 08:20:17

Uhančki so čudoviti, natančno oblikovani in res videti kot da so iz lesa. Mali rdeči srčki so popolna podrobnost. Lepi uhančki so res primerni za vsak stil in priložnost. Lepe pohvale ustvarjalki :)Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Povprečna ocena uporabnikov

0 / 5

Glasovanje