Logotip Brlogarka

Set uhanov - Potonike in mini

Material

Barve

Količina€ 25.00

€ 33.00Na zalogi

Dodajte na seznam želja

Opis

Set dveh parov uhančkov, par potonik in par kamenčkov v izbranih barvah.

Darilni set sestavljata sva para uhanov in sicer 1 par potonik in 1 par enobarvnih mini kamenčkov. (V meniju izberite barvno kombinacijo). Prav posebne, romantične potonike in za kontrast povsem enostavni mini, okrogli, enobarvni uhančki za vsak dan.

Vsak izdelek je izdelan povsem ročno, zato je vsak kos unikaten. Posledično lahko izdelek minimalno odstopa v barvnem odtenku ali detajlih. A zagotavljam vam, da bo izdelek, ki ga boste prejeli, zelo podoben tem na slikah. 

Velikost potonik je cca 12 do 14mm, kamenčki pa imajo v premeru cca 6mm.

Pare potonik lahko kupite tudi posamično:
Mali uhani Potonike pastelne
- Mali uhani Potonike živo roza

Nerjaveče jeklo ali titan?

V meniju izberite material. Nerjaveče jeklo je izjemne kvalitete, a če imate alergijo na kovine, priporočam Titan. Več o razliki med njima si lahko preberete na blogu O alergijah, uhanih in fantastični rešitvi.

Različice

Ob naročilu v meniju določite barvno kombinacijo. Izbirate lahko med: Živo roza potonike z belimi kamenčki ALI Pastelne potonike s pink kamenčki.


Cena je za set 2 parov uhanov v zgoraj navedeni barvni kombinaciji.

Nazadnje ste si ogledali

Ključne besede:

Deli:


Izdelek nima še mnenj

Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Povprečna ocena uporabnikov

0 / 5

Glasovanje