Logotip Brlogarka

Šatulja za uhane - prosojna

Material

Količina€ 29.50

€ 33.50Na zalogi

Dodajte na seznam želja

Opis

Lesena šatulja s prosojnim pokrovom za shranjevanje uhančkov s parom mini srčkov.


Čudovita lesena šatulja za miniaturne Brlogarka uhančke vam bo prav gotovo olajšala življenje. Odslej imate lahko vse razporejene na varnem in vidnem mestu, ne da bi za njimi brskale po vseh predalih, prosojen pokrov pa vam omogoča, da jih občudujete tudi varno skrite. 
V šatuljo lahko shranite 14 parov malih uhančkov. Da je za uporabo čimbolj enostavna in prijazna, je izdelana tako, da uhan samo zataknete v luknjico, zapiralo pa preprosto odložite v spodnji predalček. Tam je tudi prostor za vaš najljubši medaljon, prstan in broško.

Navdušeni boste tudi nad sporočilno vrednostjo. Napis 'Sreča je v drobnih rečeh!', vam bo vsakič narisal nasmeh na ustnice. Prav zaradi zapisa, ki nosi toliko pomenov, pa je šatulja tudi idealno darilo za prijateljico, ženo ali dekle, mamo ali hčerko.

Šatulja je izdelana iz lesa, obdelana, brušena in zaščitena s skrbnimi Majinimi rokami iz Majinega ateljeja. Ker gre za ročno delo, se izdelki med seboj lahko razlikujejo v niansah, ki so naravne v lesu.
100% slovenski izdelek od zasnove, izdelave pa vse do embalaže.

Izdelek prejmete v  darilni škatli, z vključenim 1 parom uhanov rdečih srčkov, zato je to idealno darilce za vsako ljubiteljico Brlogarka uhančkov.

V paketu dobite 1 leseno šatuljo + 1 par uhančkov rdečih srčkov (material uhanov izberite v meniju, izbirate lahko med nerjavečim jeklom in titanom za alergike.) Ostali uhani in dekorativni predmeti s slike so simbolični in niso vključeni v ceno. Velikost šatulje je cca. 17 x 10 cm.

Nazadnje ste si ogledali

Ključne besede:

Deli:


Izdelek nima še mnenj

Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Povprečna ocena uporabnikov

0 / 5

Glasovanje