Logotip Brlogarka

Prstan Toskana

Material

Velikosti

Oblike

Količina€ 18.00Na zalogi

Dodajte na seznam želja

Opis

Mali ali veliki prstan, s pikapolonico ali brez. V vsakem primeru je nekaj posebnega.

Kolekcija Toskana, ki s svojo barvo, imitacijo listnih žil in kapljicami jutranje rose, ki se pod sončnimi žarki še posebej živahno svetlikajo, spominja na prostrane vinograde, vonj po hladnih jutrih, toplih sončnih žarkih, kuhanem vinu in pečenem kostanju.

Osnova prstana je vdelana v polimerno maso, zato da je prstan trpežen in trajen. Same kovinska osnova je nastavljive velikosti, kar pomeni, da bo ustrezala vsakemu prstu in vsaki roki. Prstani se razlikujejo v velikosti kroga z motivom – veliki ima premer 4cm, mali pa 3cm.

Vsak izdelek je izdelan povsem ročno, brez uporabe industrijskih kalupov, zato je vsak kos unikaten. Posledično lahko izdelek minimalno odstopa v barvnem odtenku ali detajlih. A zagotavljam vam, da bo izdelek, ki ga boste prejeli, zelo podoben tem na slikah.

Različice

Ob naročilu v meniju določite premer zelenega motiva. Izbirate lahko med velikim prstanom s premerom 4cm in malim, s premerom 3cm. Izbirate lahko tudi varianto z ali brez pikapolonice.

Prstan lahko kombinirate z ostalimi izdelki iz kolekcije Toskana z ali brez pikapolonice - z ogrlico, prstanom, malimi uhančki, uhani Pikapolonica, visečimi uhani…

Nazadnje ste si ogledali

Ključne besede:

Deli:


Izdelek nima še mnenj

Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Povprečna ocena uporabnikov

0 / 5

Glasovanje