Logotip Brlogarka

Prstan Sončnica

Material

Velikosti

Količina€ 18.00

Trenutno ni na zalogi

Dodajte na seznam želja

Opis

Živahna jesenska kombinacija imitacije lesa in najbolj sončne cvetlice, ujeta v malem prstanu.

Sončnica je cvetlica s prav posebnim pomenom. Zaradi svoje narave obračanja za sončnimi žarki, simbolizira občudovanje, lojalnost in moč, zaradi svoje barve pa vedno in povsod polepša dan in izboljša razpoloženje. Sporočilo, ki ga nosi sončnica je: ‘Stoj pokončno in sledi svojim sanjam ter se osredotoči na tisto, kar je pozitivnega v tvojem življenju. Točno to namreč ta cvetka v naravi počne.

Osnova prstana je vdelana v polimerno maso, zato da je prstan trpežen in trajen. Same kovinska osnova je nastavljive velikosti, kar pomeni, da bo ustrezala vsakemu prstu in vsaki roki. Krog s sončnico pa ima v premeru cca 3cm.

Vsak izdelek je izdelan povsem ročno, brez uporabe industrijskih kalupov, zato je vsak kos unikaten. Posledično lahko izdelek minimalno odstopa v barvnem odtenku ali detajlih. A zagotavljam vam, da bo izdelek, ki ga boste prejeli, zelo podoben tem na slikah. 

Prstan lahko kombinirate z ostalimi izdelki iz kolekcije Cvetke – predvsem z ogrlico Sončnica.

Nazadnje ste si ogledali

Ključne besede:

Deli:


Izdelek nima še mnenj

Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Povprečna ocena uporabnikov

0 / 5

Glasovanje