Logotip Brlogarka

Prstan Arktika

Material

Velikosti

Količina€ 18.00Na zalogi

Dodajte na seznam želja

Opis

Unikaten prstan z nastavljivo osnovo v polarni modri barvi in z miniaturno snežinko.

Kolekcija Arktika v prelivajočih se belih in modrih barvah z miniaturno snežinko, spominja na prostrana zasnežena polja. Navdušila bo vse ljubiteljice modre barve in zime. V sebi skriva ledeno pravljico in vsak kos ima svojo, edinstveno snežinko. Kot v naravi, ena ni enaka drugi. Snežinke simbolizirajo popolnost, individualnost in edinstvenost – brez dvoma zato, ker je tudi v naravi vsaka snežinka unikatna, posebna in popolna. Zdaj jo lahko imate vedno ob sebi, brez bojazni, da bi se stopila.

Osnova prstana je vdelana v polimerno maso, zato da je prstan trpežen in trajen. Sama kovinska osnova je nastavljive velikosti, kar pomeni, da bo ustrezala vsakemu prstu in vsaki roki. Prstani se razlikujejo v velikosti kroga z motivom – veliki ima premer 4cm, mali pa 3cm.

Vsak izdelek je izdelan povsem ročno, brez uporabe industrijskih kalupov, zato je vsak kos unikaten. Posledično lahko izdelek minimalno odstopa v barvnem odtenku ali detajlih. A zagotavljam vam, da bo izdelek, ki ga boste prejeli, zelo podoben tem na slikah.

Različice

Ob naročilu v meniju določite premer okroglega motiva. Izbirate lahko med velikim prstanom s premerom 4cm in malim, s premerom 3cm.

Prstan lahko kombinirate z ostalimi izdelki iz kolekcije Arktika - z ogrlico, malimi uhančki, visečimi uhani…

Nazadnje ste si ogledali

Ključne besede:

Deli:


Izdelek nima še mnenj

Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Povprečna ocena uporabnikov

0 / 5

Glasovanje