Logotip Brlogarka

Pande - mali uhani

Material

Količina€ 16.50

€ 20.50

Trenutno ni na zalogi

Dodajte na seznam želja

Opis

Miniaturni panda medvedki kot uhančki? Zakaj pa ne, menda naj bi prinašali srečo.

Panda simbolizira nežnost in moč hkrati. Mirnost in odločnost, da si vzamemo dovolj časa, da dosežemo svoje cilje. Opominja nas na pomembnost čustev, menda pa naj bi prinašala celo srečo.

Sreče pa v življenju ni nikoli preveč, zato so pande primerne tudi za darilce.

Premer uhančkov je cca 1cm.

Mali uhani so lahki, izdelani ročno iz polimerne gline. Vsak medvedek je od začetka do konca modeliran ročno s pomočjo modelirke in igle, zato so detajli resnično dovršeni.

Vsak izdelek je izdelan brez uporabe industrijskih kalupov, zato je vsak kos unikaten. Posledično lahko izdelek minimalno odstopa v barvnem odtenku ali detajlih. A zagotavljam vam, da bo izdelek, ki ga boste prejeli, zelo podoben tem na slikah.

Nerjaveče jeklo ali titan?

V meniju izberite material. Nerjaveče jeklo je izjemne kvalitete, a če imate alergijo na kovine, priporočam Titan. Več o razliki med njima si lahko preberete na blogu O alergijah, uhanih in fantastični rešitvi.

Nazadnje ste si ogledali

Ključne besede:

Deli:


Izdelek nima še mnenj

Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Povprečna ocena uporabnikov

0 / 5

Glasovanje