Logotip Brlogarka

Ogrlica Šopek vrtnic - rose

Material

Količina€ 25.00

€ 39.00

€ 43.00

Trenutno ni na zalogi

Dodajte na seznam želja

Opis

Ogrlica s tremi barvno skladnimi vrtnicami, nežna in posebna. V kompletu z uhančki ali brez.

Vrtnica je cvetlica z naveč pomeni. Simbolizira lepoto, strast, predanost, čutnost in brezčasnost. Je verjetno najbolj romantična roža, kar jih poznamo.

Če želite torej nekoga, ki ga imate radi, obdariti z nečim, kar ga bo razveselilo, so vrtnice prava izbira. So izvrstno darilce in majhna pozornost za nevesto, ženo, dekle ali prijateljico.

Obesek je velik cca 4x2cm in je pričvrščen na ogrlico iz nerjavečega jekla dolžine cca 50cm, ki se lepo vsede na dekolte.

Vsak cvetni listič je izdelan na roke in skrbno zložen v celoto. Kljub svoji tankosti in navidezni krhkosti, so cvetke zelo trpežne. Ogrlica je kovinska.

Velikost: Vsaka vrtnica ima v premeru cca 13mm.

Vsak izdelek je izdelan povsem ročno, brez uporabe industrijskih kalupov, zato je vsak kos unikaten. Posledično lahko izdelek minimalno odstopa v barvnem odtenku ali detajlih. A zagotavljam vam, da bo izdelek, ki ga boste prejeli, zelo podoben tem na slikah.

Nerjaveče jeklo ali titan?

V meniju izberite material. Nerjaveče jeklo je izjemne kvalitete, a če imate alergijo na kovine, priporočam Titan. Več o razliki med njima si lahko preberete na blogu O alergijah, uhanih in fantastični rešitvi.

Različice

Ob naročilu v meniju izberite samo ogrlico ali set ogrlica+uhani.

Nazadnje ste si ogledali

Ključne besede:

Deli:


Izdelek nima še mnenj

Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Povprečna ocena uporabnikov

0 / 5

Glasovanje