Logotip Brlogarka

Obesek za ključe Potica

Material

Količina€ 14.00

Trenutno ni na zalogi

Dodajte na seznam želja

Opis

Najbolj slovenska med sladicami. Orehova potica. Takšna mini, za v vsak žep.

Kaj je najpogostejši odgovor na vprašanje, kaj je slovenska nacionalna jed? Sigurno potica! In kaj je edini pravilni odgovor na vprašanje, kaj je tradicionalna praznična (vse)slovenska sladica? Ja itak - potica!

Jaz sem jo izdelala v taki miniaturni obliki, brez kalorij, se ne drobi in ne izsuši. Je idealno darilce za študenta na izmenjavi, za bratranca v četrtem kolenu, ki ga nameravate letos obiskati v Ameriki ali pa za mamo, babico ali teto, ki za vsake praznike speče najboljšo potico na svetu. Garantirano bo vsakemu narisala široook nasmeh na obrazu.

Orehova, se razume, taka iz modla in na 'leseni' dilci. Z nekaj narezanimi koščki, da se vidi, da je bogato nadevana. In posuta s 'sladkorjem'. 

Vsak izdelek je izdelan povsem ročno, brez uporabe industrijskih kalupov, zato je vsak kos unikaten. Posledično lahko izdelek minimalno odstopa v barvnem odtenku ali detajlih. A zagotavljam vam, da bo izdelek, ki ga boste prejeli, zelo podoben tem na slikah.

Nazadnje ste si ogledali

Ključne besede:

Deli:


Izdelek nima še mnenj

Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Povprečna ocena uporabnikov

0 / 5

Glasovanje