Logotip Brlogarka

Obesek za ključe Domačica piškot

Material

Oblike

Količina€ 8.50Na zalogi

Dodajte na seznam želja

Opis

Ne ni pravi, ampak vsak, ki bo videl vase ključe, bo mislil da je. Najboljši piškot namreč.

Mini slaščice so mali ‘sladki’ zalogajčki, ki nikogar ne pustijo ravnodušnega. So izvrstno darilo za vse ljubiteljice slaščic, za tiste, ki jim je peka priljubljen hobi in morda predvsem za tiste, ki se z veliko težavo upirajo slastnim piškotom. Kdo ne pozna najboljših piškotov, sladkih, hrustljavih, oblitih z mlečno čokolado…Poleg škatle pravih, podarite še enega za na ključe – navdušenje zagotovljeno!

Piškot je modeliran ročno in ni vkalupljen iz pravega piškota, saj je manjši od originala.  Zaradi svoje oblike je ta obesek za ključe izredno trpežen.

Vsak izdelek je izdelan povsem ročno, brez uporabe industrijskih kalupov, zato je vsak kos unikaten. Posledično lahko izdelek minimalno odstopa v barvnem odtenku ali detajlih. A zagotavljam vam, da bo izdelek, ki ga boste prejeli, zelo podoben tem na slikah.

Različice

Ob naročilu v meniju določite obliko piškota. Izbirate lahko med trikotnikom, kvadratom ali ovalom.

Nazadnje ste si ogledali

Ključne besede:

Deli:


Izdelek nima še mnenj

Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Povprečna ocena uporabnikov

0 / 5

Glasovanje