Logotip Brlogarka

Note - medaljon na ogrlici

Material

Velikosti

Količina€ 22.50Na zalogi

Dodajte na seznam želja

Opis

Simfonija narave in glasbe, ujeta v medaljon na dolgi verižici, ki bo poživila vsak vaš outfit.

Kolekcijo Srčna Amazonija odlikuje pristna imitacija lesa. Tridimenzionalne miniaturne notke so dobro pričvrščene, mali srček, ujet med njimi, pa medaljonu doda še eno dimenzijo. Srčna Amazonija bo navdušila vse ljubiteljice preprostega in vintage nakita, zaradi svojega motiva pa je primerna predvsem za tiste, ki jim glasba v življenju veliko pomeni.

Medaljon je v premeru velik cca 4cm. Vsak detajl je narejen posebej, dodano je obešalo v antično zlati barvi, ki se popolnoma ujema z bravo verižice. Zaradi kombinacije imitacije lesa in antične ogrlice, ima medaljon pridih vintage romantike.

Vsak izdelek je izdelan povsem ročno, brez uporabe industrijskih kalupov, zato je vsak kos unikaten. Posledično lahko izdelek minimalno odstopa v barvnem odtenku ali detajlih. A zagotavljam vam, da bo izdelek, ki ga boste prejeli, zelo podoben tem na slikah. 

Medaljon lahko kombinirate z ostalimi izdelki iz kolekcije Srčna Amazonija – predvsem z malimi uhani Note.

Nazadnje ste si ogledali

Ključne besede:

Deli:


Izdelek nima še mnenj

Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Povprečna ocena uporabnikov

0 / 5

Glasovanje