Logotip Brlogarka

Note - mali uhani

Material

Velikosti

Količina€ 11.00

Trenutno ni na zalogi

Dodajte na seznam želja

Opis

Mali uhančki v imitaciji lesa s črnimi notami. Za vse ljubiteljice glasbe in narave.

Kolekcijo Srčna Amazonija odlikuje pristna imitacija lesa. Amazonija bo navdušila vse ljubiteljice preprostega in vintage nakita, zaradi svojega motiva pa je primerna tudi za obdarovanje prijateljic, ki imajo rade glasbo, ob pomembnih dosežkih ali kot darilce za učiteljico glasbe.

Vsak izdelek je izdelan povsem ročno, brez uporabe industrijskih kalupov, zato je vsak kos unikaten. Posledično lahko izdelek minimalno odstopa v barvnem odtenku ali detajlih. A zagotavljam vam, da bo izdelek, ki ga boste prejeli, zelo podoben tem na slikah. 

Note so trdno priščvrčene na podlago, tako da so uhančki trajni in trpežni. Ker so izjemno tanki in lahki, boste pozabile na to, da jih imate v ušesih (kot za večino Brlogarka uhančkov :) )

Nerjaveče jeklo ali titan?

V meniju izberite material. Nerjaveče jeklo je izjemne kvalitete, a če imate alergijo na kovine, priporočam Titan. Več o razliki med njima si lahko preberete na blogu O alergijah, uhanih in fantastični rešitvi.

Uhančke lahko kombinirate z ostalimi izdelki iz kolekcije Srčna Amazonija - z ogrlico, prstanom ali broško.

Nazadnje ste si ogledali

Ključne besede:

Deli:


Izdelek nima še mnenj

Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Povprečna ocena uporabnikov

0 / 5

Glasovanje