Logotip Brlogarka

Mini uhani Čipka Cream

Material

Velikosti

Količina€ 14.00

€ 18.00Na zalogi

Dodajte na seznam želja

Opis

Smetanovo beli mini uhančki z reliefnim vzorčkom čipke, minimalistično lepi.

Čipkasti uhani nosijo prav posebno zgodbo. Izdelala sem jih zase in za družice na poroki moje drage prijateljice. Nastali so spontano, z navdihom, da izdelam posebne uhane, ki bodo primerni za posebno priložnost, a hkrati nosljivi tudi vse navadne dni. Vse smo se z njimi tako dobro počutile in vse jih še vedno tako rade nosimo, da sem se odločila, da jih ponudim tudi vam. Ker vem, da bodo tudi vas navdušili tako, kot so nas.

So izvrstno darilce in majhna pozornost, ki jo nevesta lahko podari svojim prijateljicam ali priči, priča nevesti, prijateljica prijateljici ali pa fant svojemu dekletu. To so tudi uhani, ki jih je vedno fino imeti za posebne in resnejše priložnosti, nabor romantičnih, umirjenih kremastih barv pa vas bo zagotovo navdušil

Uhančki so lahki, izdelani ročno iz polimerne gline.  

Velikost MINI: V premeru imajo 1cm.

Vsak izdelek je izdelan povsem ročno, zato je vsak kos unikaten. Posledično lahko izdelek minimalno odstopa v barvnem odtenku ali detajlih. A zagotavljam vam, da bo izdelek, ki ga boste prejeli, zelo podoben tem na slikah. 

Nerjaveče jeklo ali titan?

V meniju izberite material. Nerjaveče jeklo je izjemne kvalitete, a če imate alergijo na kovine, priporočam Titan. Več o razliki med njima si lahko preberete na blogu O alergijah, uhanih in fantastični rešitvi.

Nazadnje ste si ogledali

Ključne besede:

Deli:


Izdelek nima še mnenj

Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Povprečna ocena uporabnikov

0 / 5

Glasovanje