Logotip Brlogarka

Metulji vijolični - mali uhani

Material

Barve

Količina€ 16.50

€ 20.50Na zalogi

Dodajte na seznam želja

Opis

Uhančki v obliki malih metuljev globoke vijolične barve so posebni, opazni in prisrčni.

Le kdo jih nima rad? Malih pisanih metuljev, ki nas opominjajo, kako pomembna sta lahkotnost in veselje v življenju. Simbolizirajo spremembe in nas spodbujajo, da vedno znova stremimo k rasti in razvoju. 

Zaradi svoje simbolike so uhančki metulji tudi popolno darilo. Za spodbudo, za veselje, za dosežke in spremembe. Za katerokoli priložnost.

Vsak izdelek je izdelan povsem ročno, zato je vsak kos unikaten. Posledično lahko izdelek minimalno odstopa v barvnem odtenku ali detajlih. A zagotavljam vam, da bo izdelek, ki ga boste prejeli, zelo podoben tem na slikah. Velikosr metuljev je cca 1,2cm.

Krilca so izdelana iz polimerne mase in niso barvana, zato ni skrbi, da bi zbledeli. 

Nerjaveče jeklo ali titan?

V meniju izberite material. Nerjaveče jeklo je izjemne kvalitete, a če imate alergijo na kovine, priporočam Titan. Več o razliki med njima si lahko preberete na blogu O alergijah, uhanih in fantastični rešitvi.

Različice

Med fotografijami najdete še metulje v dveh barvah, ki so na voljo na naslednjih povezavah: Modri in Oranžni.

Nazadnje ste si ogledali

Ključne besede:

Deli:


Izdelek nima še mnenj

Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Povprečna ocena uporabnikov

0 / 5

Glasovanje