Logotip Brlogarka

Medaljon na ogrlici z vejo

Material

Velikosti

Barve

Količina€ 22.50Na zalogi

Dodajte na seznam želja

Opis

Medaljon iz kolekcije Amazonija v imitaciji lesa, z vejo in kačjim pastircem.

Kolekcija Amazonija bo zaradi svojih barv in miniaturnih dodatkov navdušila vse ljubiteljice narave in zemeljskih barv. Vanjo je ujeta zgodba deževnega pragozda in kačjih pastircev, ki simbolizirajo blaginjo, mir in harmonijo in nas opominjajo, da si moramo v življenje dovoliti čim več lahkotnosti in veselja.

Medaljon ima v premeru 4cm, dodano je obešalo v temno srebrni barvi, ki se ujema z barvo verižice.  Imitacijo lesa v svetlo rjavi barvi dopolnjujeta tridimenzionalna veja, mah in kačji parstirec. Prava pravljica v pičlih štirih centimetrih, ki jo lahko kombinirate na vse naravne barve oblačil, pa tudi na črno, belo in vijolično/turkizno.

Vsak izdelek je izdelan povsem ročno, brez uporabe industrijskih kalupov, zato je vsak kos unikaten. Posledično lahko izdelek minimalno odstopa v barvnem odtenku ali detajlih. A zagotavljam vam, da bo izdelek, ki ga boste prejeli, zelo podoben tem na slikah. 

Različice

Ob naročilu v meniju določite barvo kačjega pastirca. Izbirate lahko med lila in turkizno barvo. 

Medaljon lahko kombinirate z ostalimi izdelki iz kolekcije Amazonija - z malimi uhani, visečimi uhani ali prstanom

Nazadnje ste si ogledali

Ključne besede:

Deli:


Izdelek nima še mnenj

Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Povprečna ocena uporabnikov

0 / 5

Glasovanje