Logotip Brlogarka

Medaljon na ogrlici Toskana

Material

Oblike

Količina€ 25.00Na zalogi

Dodajte na seznam želja

Opis

Medaljon iz kolekcije Toskana imitira drobne listne žile in skoraj resnične kapljice rose.

Kolekcija Toskana, ki s svojo barvo, imitacijo listnih žil in kapljicami jutranje rose, ki se pod sončnimi žarki še posebej živahno svetlikajo, spominja na prostrane vinograde, vonj po hladnih jutrih, toplih sončnih žarkih, kuhanem vinu in pečenem kostanju. Pikapolonice, ki so videti tako, kot da bi bile prave, pa s svojo barvo poživijo Toskano in ji dajo tisti poseben pečat Brlogarke.

Medaljon je v premeru velik 4cm, dodano je obešalo v antično zlati barvi, ki se popolnoma ujema z barvo verižice. Zaradi kombinacije imitacije listnih žil, zelene barve in antične ogrlice, ima medaljon pridih vintage romantike.

Vsak izdelek je izdelan povsem ročno, brez uporabe industrijskih kalupov, zato je vsak kos unikaten. Posledično lahko izdelek minimalno odstopa v barvnem odtenku ali detajlih. A zagotavljam vam, da bo izdelek, ki ga boste prejeli, zelo podoben tem na slikah. 

Različice

V meniju izberite varianto brez pikapolonice ali pa tisto, z dodano mini pikapolonico.

Medaljon lahko kombinirate z ostalimi izdelki iz kolekcije Toskana - z malimi uhani, uhani Pikapolonice, visečimi uhani ali prstanom.

Nazadnje ste si ogledali

Ključne besede:

Deli:


Izdelek nima še mnenj

Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Povprečna ocena uporabnikov

0 / 5

Glasovanje