Logotip Brlogarka

Medaljon na ogrlici Arktika

Material

Količina€ 22.50Na zalogi

Dodajte na seznam želja

Opis

Medaljon iz kolekcije Arktika na srebrni verižici in z miniaturno snežinko.

Kolekcija Artika v prelivajočih se belih in modrih barvah z miniaturno snežinko, spominja na prostrana zasnežena polja. Navdušila bo vse ljubiteljice modre barve in zime. V sebi skriva ledeno pravljico in vsak kos ima svojo, edinstveno snežinko. Kot v naravi, ena ni enaka drugi. Snežinke simbolizirajo popolnost, individualnost in edinstvenost – brez dvoma zato, ker je tudi v naravi vsaka snežinka unikatna, posebna in popolna. Zdaj jo lahko imate vedno ob sebi, brez bojazni, da bi se stopila.

Medaljon je ročno izdelan iz polimerne gline, dodano je obešalo v temno srebrni barvi, ki se ujema z barvo verižice.  Dolžina ogrlice je cca 60cm, premer obeska pa 4cm.

Vsak izdelek je izdelan povsem ročno, brez uporabe industrijskih kalupov, zato je vsak kos unikaten. Posledično lahko izdelek minimalno odstopa v barvnem odtenku ali detajlih. A zagotavljam vam, da bo izdelek, ki ga boste prejeli, zelo podoben tem na slikah. 

Medaljon lahko kombinirate z ostalimi izdelki iz kolekcije Arktika - z malimi uhani, visečimi uhani ali prstanom.

Nazadnje ste si ogledali

Ključne besede:

Deli:


Izdelek nima še mnenj

Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Povprečna ocena uporabnikov

0 / 5

Glasovanje