Logotip Brlogarka

Mali viseči uhani Toskana

Material

Velikosti

Količina€ 14.00

€ 14.00

Trenutno ni na zalogi

Dodajte na seznam želja

Opis

Majhni, lahki in zelo nosljivi. S krajšo ali daljšo kljukico, kakor vam bolj ustreza.

Kolekcija Toskana, ki s svojo barvo, imitacijo listnih žil in kapljicami jutranje rose, ki se pod sončnimi žarki še posebej živahno svetlikajo, spominja na prostrane vinograde, vonj po hladnih jutrih, toplih sončnih žarkih, kuhanem vinu in pečenem kostanju. Pikapolonice, ki so videti tako, kot da bi bile prave, pa s svojo barvo poživijo Toskano in ji dajo tisti poseben pečat Brlogarke.

Uhani so izjemno lahki, saj so zelo tanki. Krogec ima premer cca 2cm. Kovinske osnove imajo različne dimenzije:

Kljukici - antik: 1,7cm 

Ledvički - antik: 3,5cm 

Vsak izdelek je izdelan povsem ročno, brez uporabe industrijskih kalupov, zato je vsak kos unikaten. Posledično lahko izdelek minimalno odstopa v barvnem odtenku ali detajlih. A zagotavljam vam, da bo izdelek, ki ga boste prejeli, zelo podoben tem na slikah.

Različice

Ob naročilu v meniju izberite osnovo, torej kovinsko kljukico ali ledvičko. Ker so kljukice iz Titana v sivi barvi, za naročilo s tem parom uhanov niso mogoče, lahko pa jih izdelam za vas – naročilo lahko v tem primeru oddajte na info@brlogarka.com ali pošljite povpraševanje v sporočilu v vašem profilu. Več o titanu si lahko preberete na blogu O alergijah, uhanih in fantastični rešitvi.

Uhane lahko kombinirate z ostalimi izdelki iz kolekcije Toskana - z ogrlico, prstanom…

Nazadnje ste si ogledali

Ključne besede:

Deli:


Izdelek nima še mnenj

Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Povprečna ocena uporabnikov

0 / 5

Glasovanje