Logotip Brlogarka

Mali uhani Zvončki

Material

Količina€ 16.50

€ 20.50Na zalogi

Dodajte na seznam želja

Opis

Zvončki, miniaturni uhančki, ki bodo navdušili vse ljubiteljice pomladi in lepih zgodb.

Zvonček je prva spomladanska cvetlica in simbol ponovnega rojstva in sposobnosti premagovanja vseh ovir v življenju. 

Nemška legenda pravi, da je na začetku časa Bog ustvaril sneg in poprosil cvetlice, naj mu posodijo svoje barve. A nobena tega ni želela storiti. Snega se je usmilil le zvonček in mu ponudil svojo barvo. V zameno za svojo dobrodušnost, lahko zvonček vsako pomlad cveti prvi, pred vsemi ostalimi cvetlicami.

Mali uhančki so lahki, izdelani ročno iz polimerne gline. Vsaka cvetka je izdelana iz posameznih cvetnih lističev, ki so modelirani ročno. Velikost uhančka je cca 10-12mm.

Vsak izdelek je izdelan povsem ročno, brez uporabe industrijskih kalupov, zato je vsak kos unikaten. Posledično lahko izdelek minimalno odstopa v barvnem odtenku ali detajlih. A zagotavljam vam, da bo izdelek, ki ga boste prejeli, zelo podoben tem na slikah. 

Nerjaveče jeklo ali titan?

V meniju izberite material. Nerjaveče jeklo je izjemne kvalitete, a če imate alergijo na kovine, priporočam Titan. Več o razliki med njima si lahko preberete na blogu O alergijah, uhanih in fantastični rešitvi

Nazadnje ste si ogledali

Ključne besede:

Deli:


Izdelek nima še mnenj

Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Povprečna ocena uporabnikov

0 / 5

Glasovanje