Logotip Brlogarka

Mali uhani Vrtnični popki

Material

Barve

Količina€ 14.00

€ 18.00Na zalogi

Dodajte na seznam želja

Opis

Za vse ljubiteljice vrtnic in drobnih uhančkov - popki! Drobni, šik in zelo posebni.

Vrtnica je cvetlica z največ pomeni. Simbolizira lepoto, strast, predanost, čutnost in brezčasnost. Je verjetno najbolj romantična roža, kar jih poznamo.

Če želite torej nekoga, ki ga imate radi, obdariti z nečim, kar ga bo razveselilo, so vrtnice prava izbira. So izvrstno darilce in majhna pozornost, ki jo nevesta lahko podari svojim prijateljicam ali priči, priča nevesti, prijateljica prijateljici ali pa fant svojemu dekletu.

Mali uhančki so lahki, izdelani ročno iz polimerne gline. Vsaka cvetka je izdelana iz posameznih cvetnih lističev, ki so modelirani ročno. 

Velikost: Popki imajo v premeru cca 8mm. 

Vsak izdelek je izdelan povsem ročno, brez uporabe industrijskih kalupov, zato je vsak kos unikaten. Posledično lahko izdelek minimalno odstopa v barvnem odtenku ali detajlih. A zagotavljam vam, da bo izdelek, ki ga boste prejeli, zelo podoben tem na slikah. 

Nerjaveče jeklo ali titan?

V meniju izberite material. Nerjaveče jeklo je izjemne kvalitete, a če imate alergijo na kovine, priporočam Titan. Več o razliki med njima si lahko preberete na blogu O alergijah, uhanih in fantastični rešitvi.

Različice

Ob naročilu v meniju določite barvo.

Nazadnje ste si ogledali

Ključne besede:

Deli:


evahor 2019-02-14 08:48:22

Dobila sem jih že včeraj, čeprav so bili namenjeni za Valentinovo :) popolna izbira za ljubiteljice rožic in drobnih uhanov, ker so res majhni! Izbor barv je fantastičen.Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Povprečna ocena uporabnikov

5 / 5

Glasovanje