Logotip Brlogarka

Mali uhani Tulipani

Material

Količina€ 16.50

€ 20.50

Trenutno ni na zalogi

Dodajte na seznam želja

Opis

Mali tulipančki, ki jih vsi obožujemo. Verjetno zato, ker nas spomnijo na toplo sonce.

Tulipani so znanilci pomladi in simbolizirajo ljubezen in romantiko. Oranžni tulipani pa imajo še en pomen - predstavljajo veselje, navdušenje in hrepenenje po sončnih žarkih. Zato naj najverjetneje od vseh pomladnih cvetlic najbolj navdušujejo.

Šopek tulipanov je vedno popolno darilo, uhančki pa prav tako - verjetno še popolnejše, saj ne bodo nikoli oveneli :)

Mali uhančki so lahki, izdelani ročno iz polimerne gline. Vsaka cvet je izdelan iz posameznih cvetnih lističev, ki so modelirani ročno. Velikost uhančka je cca 10mm.

Vsak izdelek je izdelan povsem ročno, brez uporabe industrijskih kalupov, zato je vsak kos unikaten. Posledično lahko izdelek minimalno odstopa v barvnem odtenku ali detajlih. A zagotavljam vam, da bo izdelek, ki ga boste prejeli, zelo podoben tem na slikah. 

Nerjaveče jeklo ali titan?

V meniju izberite material. Nerjaveče jeklo je izjemne kvalitete, a če imate alergijo na kovine, priporočam Titan. Več o razliki med njima si lahko preberete na blogu O alergijah, uhanih in fantastični rešitvi.

Nazadnje ste si ogledali

Ključne besede:

Deli:


Izdelek nima še mnenj

Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Povprečna ocena uporabnikov

0 / 5

Glasovanje