Logotip Brlogarka

Mali uhani Tropska ovijalka

Material

Barve

Količina€ 11.00

€ 15.00Na zalogi

Dodajte na seznam želja

Opis

Mali amazonski uhančki v zeleno rjavi kombinaciji in tropsko ovijalko v miniaturni izvedbi.

Kolekcija Amazonija bo zaradi svojih barv in miniaturnih dodatkov navdušila vse ljubiteljice narave in zemeljskih barv. Vanjo je ujeta zgodba deževnega pragozda, tropskih ovijalk in kačjih pastircev, ki simbolizirajo blaginjo, mir in harmonijo in nas opominjajo, da si moramo v življenje dovoliti čim več lahkotnosti in veselja.

Vsaka ovijalka in vsaka cvetka je izdelana posebej in trdno pričvrščena na podlago. Uhani so vdelani v kovinsko osnovo, so tanki in trpežni. V premeru so veliki 12mm, zapenjajo pa se s silikonskim zapiralom.

Vsak izdelek je izdelan povsem ročno, brez uporabe industrijskih kalupov, zato je vsak kos unikaten. Posledično lahko izdelek minimalno odstopa v barvnem odtenku ali detajlih. A zagotavljam vam, da bo izdelek, ki ga boste prejeli, zelo podoben tem na slikah. 

Nerjaveče jeklo ali titan?

V meniju izberite material. Nerjaveče jeklo je izjemne kvalitete, a če imate alergijo na kovine, priporočam Titan. Več o razliki med njima si lahko preberete na blogu O alergijah, uhanih in fantastični rešitvi.

Različice

Ob naročilu v meniju določite barvo cvetke na ovijalkah. Izbirate lahko med lila in turkizno barvo. Obe barvni različici si lahko ogledate v galeriji slik. Izberete pa lahko tudi par brez ovijalke. Vse variante si lahko ogledate v galeriji.

Male uhančke lahko kombinirate z ostalimi izdelki iz kolekcije Amazonija - npr. z ogrlico, prstanom ali broško s kačjim pastircem ali ovijalko. Najlepše so kombinacije izdelkov z isto barvo dodatkov, torej v lila ali turkizni barvi.

Nazadnje ste si ogledali

Ključne besede:

Deli:


Izdelek nima še mnenj

Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Povprečna ocena uporabnikov

5 / 5

Glasovanje