Logotip Brlogarka

Mali uhani Trobentice

Material

Količina€ 14.00

€ 18.00Na zalogi

Dodajte na seznam želja

Opis

Mali rumeni uhančki v obliki prvih pomladnih trobentic, ki skoraj dišijo po pomladi.

Trobentice so ene prvih pomladanskih rožic. Zakaj jim v slovenskem jeziku pravimo trobentice, najbrž ni treba posebej razlagati, saj smo vsi že trobili nanje :) V latinščini pa se imenujejo primule, kar pomeni 'prva cvetlica'. 

Ste vedeli, da so trobentice prvi in najpomembnejši vir nekatarja za metulje? In da so jih po starih ljudskih izročilih sadili pred vhodna vrata, da so spodbujale dobre vile, naj blagoslovijo hišo in vse, ki živijo v njej? Prav zares so pravljične.

Mali uhančki so lahki, izdelani ročno iz polimerne gline. Vsaka cvetka je izdelana iz posameznih cvetnih lističev, ki so modelirani ročno. Premer uhančka je cca 8mm.

Vsak izdelek je izdelan povsem ročno, brez uporabe industrijskih kalupov, zato je vsak kos unikaten. Posledično lahko izdelek minimalno odstopa v barvnem odtenku ali detajlih. A zagotavljam vam, da bo izdelek, ki ga boste prejeli, zelo podoben tem na slikah. 

Nerjaveče jeklo ali titan?

V meniju izberite material. Nerjaveče jeklo je izjemne kvalitete, a če imate alergijo na kovine, priporočam Titan. Več o razliki med njima si lahko preberete na blogu O alergijah, uhanih in fantastični rešitvi

Nazadnje ste si ogledali

Ključne besede:

Deli:


Izdelek nima še mnenj

Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Povprečna ocena uporabnikov

0 / 5

Glasovanje