Logotip Brlogarka

Mali uhani Toskana

Material

Velikosti

Količina€ 14.00

€ 18.00Na zalogi

Dodajte na seznam želja

Opis

Mali zeleni listnati uhani iz kolekcije Toskana s skoraj pravimi kapljicami rose.

Kolekcija Toskana, ki s svojo barvo, imitacijo listnih žil in kapljicami jutranje rose, ki se pod sončnimi žarki še posebej živahno svetlikajo, spominja na prostrane vinograde, vonj po hladnih jutrih, toplih sončnih žarkih, kuhanem vinu in pečenem kostanju.

Vsak izdelek je izdelan povsem ročno, brez uporabe industrijskih kalupov, zato je vsak kos unikaten. Posledično lahko izdelek minimalno odstopa v barvnem odtenku ali detajlih. A zagotavljam vam, da bo izdelek, ki ga boste prejeli, zelo podoben tem na slikah.

Uhančki so lahki in tanki, na njih pa boste našli drobne kapljice rose, ki so trajne, se ne izbrišejo in ne posušijo. 

Nerjaveče jeklo ali titan?

V meniju izberite material. Nerjaveče jeklo je izjemne kvalitete, a če imate alergijo na kovine, priporočam Titan. Več o razliki med njima si lahko preberete na blogu O alergijah, uhanih in fantastični rešitvi.

Različice

Ob naročilu v meniju določite premer uhančkov. Izbirate lahko med tremi velikostmi in sicer premer 8, 10 ali 12mm. Dekle na fotografiji nosi uhančke velikosti 12mm.

Uhančke lahko kombinirate z ostalimi izdelki iz kolekcije Toskana z ali brez pikapolonice - z ogrlico, prstanom ali broško.

Nazadnje ste si ogledali

Ključne besede:

Deli:


urska.zupan.durnik@gmail.com 2020-03-16 18:09:12

Ljubim Toskano, zato mi je tudi celotna kolekcija zelo blizu. Tole pa so moji drugi uhančki brlogarke. Delujejo zelo naravno, verjetno jih bom kombinirala s klasično belo ali svetlo modro srajco.Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Povprečna ocena uporabnikov

5 / 5

Glasovanje