Logotip Brlogarka

Mali uhani Spominčice

Material

Količina€ 16.50

€ 20.50Na zalogi

Dodajte na seznam želja

Opis

Prisrčne spominčice so miniaturni par uhančkov, ki v sebi skriva prav poseben pomen.

Grška legenda pravi, da je bog že poimenoval vse rastline, ko je drobna cvetka, na katero je skoraj pozabil, zajokala: “Še name se spomni!” in bog je odgovoril: “To bo tvoje ime!”

Spominčica simbolizira resnično in neumrljivo ljubezen. Je simbol zaupanja in zvestobe. Če želite torej nekoga, ki ga imate radi, obdariti z nečim, kar nosi lep pomen, bodo spominčice zares prava izbira. So izvrstno darilce in majhna pozornost, ki jo nevesta lahko podari svojim prijateljicam ali priči, priča nevesti, prijateljica prijateljici ali pa fant svojemu dekletu.

Vsaka spominčica je modelirana iz enotnega kosa polimerne mase, zato je kljub svoji tankosti in navidezni krhkosti zelo trpežna. Velike so cca 0,8mm.

Vsak izdelek je izdelan povsem ročno, brez uporabe industrijskih kalupov, zato je vsak kos unikaten. Posledično lahko izdelek minimalno odstopa v barvnem odtenku ali detajlih. A zagotavljam vam, da bo izdelek, ki ga boste prejeli, zelo podoben tem na slikah. 

Nerjaveče jeklo ali titan?

V meniju izberite material. Nerjaveče jeklo je izjemne kvalitete, a če imate alergijo na kovine, priporočam Titan. Več o razliki med njima si lahko preberete na blogu O alergijah, uhanih in fantastični rešitvi.

 

 

Nazadnje ste si ogledali

Ključne besede:

Deli:


TinaMR 2016-11-30 14:11:42

Prečudovite so, izbrala sem jih za svojo svakinjo, da ji za praznike podarim nekaj posebnega, lepega , nekaj kar bo z veseljem nosila. V živo so še lepše kot na sliki, kakor prave majhne spominčice. Priporočam nakup


evahor 2019-02-14 08:46:33

Meni najljubši uhani. Zelo realistični, zelo lepi, krasnih barv in odlično izdelani. Priporočam vsem ljubiteljicam spominčic in modre barve.


Andreja11 2020-03-06 16:07:26

ČudovitiMnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Povprečna ocena uporabnikov

5 / 5

Glasovanje