Logotip Brlogarka

Mali uhani Sivka

Material

Velikosti

Količina€ 14.00

€ 18.00Na zalogi

Dodajte na seznam želja

Opis

Mali okrogli uhančki v imitaciji vintage lesa z miniaturno vejico sivke.

Sivka je cvetlica, ki je že stoletja cenjena zaradi svoje lepote, pomirjujoče dišave in čudovite barve. Simbolizira čistost, mir in milino. Vijolična barva je kraljeva barva in cvetlice takšne barve so bile vedno najbolj posebne in dragocene.

Mali uhančki so lahki, izdelani ročno iz polimerne gline. Vsaka cvetka je izdelana iz posameznih cvetnih lističev, ki so modelirani ročno. 

Podlaga je izdelana v imitaciji lesa v stilu kolekcije Amazonija, zato jo lahko kombinirate tudi z ostalimi izdelki iz omenjene kolekcije.

Vsak izdelek je izdelan povsem ročno, brez uporabe industrijskih kalupov, zato je vsak kos unikaten. Posledično lahko izdelek minimalno odstopa v barvnem odtenku ali detajlih. A zagotavljam vam, da bo izdelek, ki ga boste prejeli, zelo podoben tem na slikah. 

Nerjaveče jeklo ali titan?

V meniju izberite material. Nerjaveče jeklo je izjemne kvalitete, a če imate alergijo na kovine, priporočam Titan. Več o razliki med njima si lahko preberete na blogu O alergijah, uhanih in fantastični rešitvi.

Nazadnje ste si ogledali

Ključne besede:

Deli:


Kitty 2017-09-05 15:02:11

Kako so pa ti uhani v živo cartkani - človek komaj verjame!Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Povprečna ocena uporabnikov

0 / 5

Glasovanje