Logotip Brlogarka

Mali uhani Ranunkule Lila

Material

Barve

Količina€ 14.00

€ 18.00Na zalogi

Dodajte na seznam želja

Opis

Nežne cvetlice v svetli sivo vijolični barvi. Prefinjeni, šik in romantični mali uhančki.

Ranunkule v vseh kulturah in med vsemi generacijami simbolizirajo šarm in privlačnost. In to je tudi tisto sporočilo, ki ga predate, če ranunkule podarite za darilo, pa naj bo to šopek ali par uhančkov. Fantje in možje, par teh uhančkov je perfektno romantično darilce za vašo izbranko.

Premer cvetlice je cca 1cm, zapenjajo pa se s silikonskim zapiralom.

Mali uhančki so lahki, vsak cvetni listič je izdelan na roke in skrbno zložen v celoto. Kljub svoji tankosti in navidezni krhkosti, so cvetke zelo trpežne. Uhani so pričvrščeni na kovinsko osnovo, pri čemer lahko izbirate med osnovami iz nerjavečega jekla ali titana, ki je primeren tudi za alergike na kovino.

Vsak izdelek je izdelan povsem ročno, brez uporabe industrijskih kalupov, zato je vsak kos unikaten. Posledično lahko izdelek minimalno odstopa v barvnem odtenku ali detajlih. A zagotavljam vam, da bo izdelek, ki ga boste prejeli, zelo podoben tem na slikah. 

Nerjaveče jeklo ali titan?

V meniju izberite material. Nerjaveče jeklo je izjemne kvalitete, a če imate alergijo na kovine, priporočam Titan. Več o razliki med njima si lahko preberete na blogu O alergijah, uhanih in fantastični rešitvi.

Nazadnje ste si ogledali

Ključne besede:

Deli:


pikalonica 2017-06-26 22:18:23

Če bi morala z enim izdelkom razložiti, kaj so to natančnost, lepota in potrpljenje, bi si izbrala Brlogarkine ranunkule. Ljubezen na prvi pogled in v vseh barvah! :) Kar naenkrat ni več težav, kaj podariti tistim ''tazahtevnim'' prijateljicam ob rojstnem dnevu, specialističnem izpitu ali kar tako. :)
O Renatinem odnosu pa samo v superlativih! Izjemna ženska z izjemnim talentom!
AnaMnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Povprečna ocena uporabnikov

0 / 5

Glasovanje