Logotip Brlogarka

Mali uhani Potonike pastelne

Material

Količina€ 16.50

€ 20.50Na zalogi

Dodajte na seznam želja

Opis

Romantične potonike v prelivajočih se pastelno rožnatih in beli barvi.

Potonike so najstarejše okrasne rastline, ki so jih ljudje sadili na svojih vrtovih. So kraljice med rožami, romantične cvetlice, ki se še posebej rade bohotijo v starih vrtovih, saj jim starost dobro dene. Simbolizirajo večnost, ljubezen, pa čast in dostojanstvo, po ljudskih izročilih naj bi celo prinašale srečo.

Vsaka potonika je modelirana ročno, izdelana iz mnogo miniaturnih cvetnih lističev, pri čemer je vsak oblikovan posebej. Velike so cca 12-14mm.

Vsak izdelek je izdelan povsem ročno, brez uporabe industrijskih kalupov, zato je vsak kos unikaten. Posledično lahko izdelek minimalno odstopa v barvnem odtenku ali detajlih. A zagotavljam vam, da bo izdelek, ki ga boste prejeli, zelo podoben tem na slikah. 

Nerjaveče jeklo ali titan?

V meniju izberite material. Nerjaveče jeklo je izjemne kvalitete, a če imate alergijo na kovine, priporočam Titan. Več o razliki med njima si lahko preberete na blogu O alergijah, uhanih in fantastični rešitvi.

 

 

Nazadnje ste si ogledali

Ključne besede:

Deli:


Izdelek nima še mnenj

Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Povprečna ocena uporabnikov

0 / 5

Glasovanje