Logotip Brlogarka

Mali uhani Potica

Material

Količina€ 14.00

€ 18.00Na zalogi

Dodajte na seznam želja

Opis

Miniaturni uhančki v obliki slovenske orehove potice, skupaj z mini ilustracijo Nine Kovačič.

Kaj je najpogostejši odgovor na vprašanje, kaj je slovenska nacionalna jed? Sigurno potica! In kaj je edini pravilni odgovor na vprašanje, kaj je tradicionalna praznična (vse)slovenska sladica? Ja itak - potica!

Jaz sem jo izdelala v taki miniaturni obliki, brez kalorij, se ne drobi in ne izsuši. Je idealno darilce za študentko na izmenjavi, za sestrično v četrtem kolenu, ki jo nameravate letos obiskati v Ameriki ali pa za mamo, babico ali teto, ki za vsake praznike speče najboljšo potico na svetu. Garantirano bo ta par uhančkov vsaki narisal široook nasmeh na obrazu.

Par uhančkov prejmete na kartončku z ilustracijo potice, ki je delo Nine Kovačič. Več o njenem delu si lahko ogledate na njeni FB strani: KLIK

Vsak izdelek je izdelan povsem ročno, brez uporabe industrijskih kalupov, zato je vsak kos unikaten. Posledično lahko izdelek minimalno odstopa v barvnem odtenku ali detajlih. A zagotavljam vam, da bo izdelek, ki ga boste prejeli, zelo podoben tem na slikah. Velikost uhančkov je cca 10-12mm, velikost kartončka z ilustracijo pa 5x5cm.

Nerjaveče jeklo ali titan?

V meniju izberite material. Nerjaveče jeklo je izjemne kvalitete, a če imate alergijo na kovine, priporočam Titan. Več o razliki med njima si lahko preberete na blogu O alergijah, uhanih in fantastični rešitvi.

Nazadnje ste si ogledali

Ključne besede:

Deli:


Izdelek nima še mnenj

Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Povprečna ocena uporabnikov

0 / 5

Glasovanje