Logotip Brlogarka

Mali uhani Plumerije

Material

Količina€ 14.00

€ 18.00Na zalogi

Dodajte na seznam želja

Opis

Plumerija je cvetlica, ki zbudi tisto pravo tropsko razpoloženje in občutek poletja.

Njen vonj in preprosta lepota vas bosta v mislih zapeljala na rajske otoke.

Mene bo vedno spomnila na Bali, kjer jo imenujejo Frangipani. Opojen, sladek vonj, ki se zaradi obilo dreves in cvetlic, ki padajo z njih, vije po ulicah in odišavlja vroč soparen zrak. V Hinduizmu simbolizira predanost in zvestobo, zato si jo nevesta na poročni dan zatakne za lase in s tem izrazi predanost svojemu bodočemu možu.

Ste vedeli, da plumerije ne uspevajo le v tropkem podnebju ampak tudi pri nas? KLIK

Zaradi svoje simbolike in romantičnega pridiha so uhančki plumerije odlično darilce.

Vsaka cvetka je izdelana iz posameznih cvetnih lističev, ki so modelirani ročno. Premer cvetke je cca 8mm. 

Vsak izdelek je izdelan povsem ročno, brez uporabe industrijskih kalupov, zato je vsak kos unikaten. Posledično lahko izdelek minimalno odstopa v barvnem odtenku ali detajlih. A zagotavljam vam, da bo izdelek, ki ga boste prejeli, zelo podoben tem na slikah. 

Nerjaveče jeklo ali titan?

V meniju izberite material. Nerjaveče jeklo je izjemne kvalitete, a če imate alergijo na kovine, priporočam Titan. Več o razliki med njima si lahko preberete na blogu O alergijah, uhanih in fantastični rešitvi.

Nazadnje ste si ogledali

Ključne besede:

Deli:


urska.zupan.durnik@gmail.com 2020-03-16 18:06:30

Že na prvi pogled sem se zagledala v te uhančke in tudi v živo so, zagotavljam, PREKRASNI. Narejeni z ljubeznijo, primerni za vsak okus, stajling in letni čas.

Hvala :).Mnenje lahko oddajo le prijavljeni uporabniki. Prijavite se z vnosom svojega uporabniškega imena in gesla v obrazec na vrhu strani. V kolikor podatkov za prijavo še nimate, izpolnite brezplačno registracijo.

Povprečna ocena uporabnikov

5 / 5

Glasovanje